Cosul meu

0

Deodorant stick Nivea Men Invisible Black & White 40 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant stick Nivea Men Invisible Black & White, pastreaza culoarea originala a hainelor. Nu contine alcool sau coloranti. Testat dermatologic.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei


Deodorantul antiperspirant stick Nivea Men Invisible Black & White ofera protectie impotriva transpiratiei fara a lasa urme albe pe hainele negre, in acelasi timp reducand aparitia petelor galbene pe hainele albe. Formula anti-perspiranta 48h pastreaza culoarea originala a hainelor. Nu contine alcool sau coloranti. Testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand NIVEA
Tip produs DEODORANT
Pentru ADULTI
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.