Cosul meu

0

Deodorant spray B.U. Candy Love 150ml

AcoMarket va recomanda, B.U. Candy Love este un deodorant pentru femei ce transmite feminitate, eleganta, dar si prospetime, veselie, fericire, adica exact trairile care caracterizeaza femeia moderna.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

890 Lei


B.U. Candy Love este un deodorant pentru femei. Combinand notele de parfum florale cu cele fructate, Candy Love transmite feminitate, eleganta, dar si prospetime, veselie, fericire, adica exact trairile care caracterizeaza femeia moderna. Baza compusa din lemn de santal, vanilie si praline dezvaluie latura dulce si jucausa a fetei moderne. Cu notele de mijloc de iasomie si albastrele, aceasta isi pastreaza eleganta si feminitatea, iar notele de varf cu parfum de capsune, o fac de-a dreptul irezistibila.

Adauga opinia ta

Pret 8,90 Lei
Brand BU
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.