Cosul meu

0

Odorizant spray automatic rezerva Glade Blackberry 269ml

AcoMarket va recomanda odorizantul spray automatic rezerva Glade Blackberry, improspateaza aerul din locuinta/biroul dumneavoastra repede si eficient.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1599 Lei


Odorizant spray automatic rezerva Glade Blackberry improspateaza aerul din locuinta/biroul dumneavoastra repede si eficient. Elimina mirosurile neplacute. Rezerva pentru odorizant automatic ce dureaza pana la 60 de zile, folosit la setarea 36 min, cu miros de fructe de padure.

Adauga opinia ta

Pret 15,99 Lei
Brand GLADE
Tip SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.