Cosul meu

0

Parfum de camera Kifra Saint Tropez 220 ml

AcoMarket Parfumul de camera Kifra Saint Tropez 220 ml un parfum dulce-fructat, care-ti va aminti in fiecare zi ca meriti sa te rasfeti.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4090 Lei
Parfum de camera Kifra Saint Tropez 220 ml
Cantitate:


Kifra Saint Tropez parfum de camera 220 ml Imagineaza-ti viata ca un nesfarsit rasarit de soare pe un iaht luxos si inmiresmeaza-ti ambianta cu note suculente de fructe de padure, pe fundalul aromelor florale de iris, iasomie si flori de portocal, ca la final sa te transpui in dulceata notelor de vanilie si patchouli.

Un parfum dulce-fructat, care-ti va aminti in fiecare zi ca meriti sa te rasfeti!

Adauga opinia ta

Pret 40,09 Lei
Brand Nu
Garantie Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.