Cosul meu

0

Kifra Mango parfum concentrat de rufe 200ml

AcoMarket Kifra Mango este un produs care se remarcă prin dulceața miresmei sale. Împrospătează și parfumează delicat hainele imprimându-le o adiere văratică.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2889 Lei
Kifra Mango parfum concentrat de rufe 200ml
Cantitate:


Kifra Mango parfum concentrat de rufe 200ml Aco Market surprinde esența parfumului natural. Puternic și vibrant, parfumul de rufe concentrat oferă o intensitate senzorială mai mare. Cu doar câteva picături, acest parfum irezistibil permite atingerea unor noi niveluri de prospețime. Aroma de flori, natură și selecții marine se păstrează timp îndelungat în țesătura hainelor.

Adauga opinia ta

Pret 28,89 Lei
Brand Nu
Garantie Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.