Cosul meu

0

Apa de gura Sensodyne Fraicheur Intense 500 ml

AcoMarket va recomanda Sensodyne Fraicheur Intense, ajuta la calmarea durerilor de dinti cauzate de sensibilitatea dentara si ofera protectie de durata timp de 24 de ore in fiecare zi, daca este folosita conform instructiunilor

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1438 Lei


Apa de gura Sensodyne Fraicheur Intense 500 ml este creata pentru a oferi protectie continua impotriva durerii induse de hipersensibilitatea dentinara, in conditiile utilizarii de două ori pe zi. Nu contine alcool.

Adauga opinia ta

Pret 14,38 Lei
Brand SENSODYNE
Tip produs APA DE GURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.