Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Dove Beauty Finish 150 ml

AcoMarket va recomanda, antiperspirantul spray Dove Beauty Finish, ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei de pana la 48 de ore. 

1526 Lei


Deodorant antiperspirant spray Dove Beauty Finish 150 ml contine mica perlata – un mineral cunoscut care confera pielii un aspect stralucitor si 1/4 crema hidratanta, formula imbogatita cu vitamina E. Dove Beauty Finish ofera protectie eficienta 48h impotriva transpiratiei. Datorita formulei cu 0% alcool, Dove Beauty Finish ajuta la reducerea aparitiei iritatiilor cauzate de epilare, pentru ca tu sa te bucuri de o senzatie de confort la fiecare utilizare. Nu aplicati pe sau prin haine.

Adauga opinia ta

Pret 15,26 Lei
BRAND DOVE
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.