Cosul meu

0

Deodorant spray pentru barbati Athos Magic 150 ml

AcoMarket va recomanda, Athos o marca de traditie pentru deodorantele barbatesti, ce le ofera acestora o protectie activa impotriva transpiratiei, cat si un parfum aparte, puternic si senzual.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1010 Lei


Athos este o marca de traditie pentru deodorantele barbatesti, ce le ofera acestora o protectie activa impotriva transpiratiei, cat si un parfum aparte, puternic si senzual. Deodorant spray pentru barbati Athos Magic 150ml are o formula speciala, imbogatita cu extract natural de Boswellia Serata, ce ofera protectie impotriva transpiratiei pe parcursul intregii zile. Adevaratul farmec masculin al deodorantului se regaseste in nota de parfumare, confirmand astfel calitatile unui deodorant intensiv ce asigura confortul necesar pe durata intregii zile. Nu contine clorhidrat de aluminiu.

Adauga opinia ta

Pret 10,01 Lei
Brand ATHOS
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.