Cosul meu

0

Apa de gura Listerine Fresh Burst 500 ml

AcoMarket va recomanda apa de gura Listerine Fresh Burst 500 ml, pentru uz cotidian, indeparteaza germenii de deasupra si de sub linia gingiei pentru mentinerea sanatatii gingivale.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1630 Lei
Apa de gura Listerine Fresh Burst 500 ml
Cantitate:


Cu peste 100 de ani de traditie in ingrijirea orala si peste 50 de ani de cercetari, Listerine este cea mai cunoscuta marca de apa de gura din lume. Apa de gura Listerine Fresh Burst, folosita de doua ori pe zi, indeparteaza pana la aproximativ 97% dintre germenii ramasi in urma periajului, reduce placa dentara, oferind protectie timp de 24 de ore pentru o dantura ingrijita si o respiratie proaspata.

Adauga opinia ta

Pret 16,31 Lei
Brand LISTERINE
Tip produs APA DE GURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.