Cosul meu

0

Apa de gura Listerine Original 500 ml

AcoMarket va recomanda apa de gura Listerine Original 500 ml, o apa de gura pentru uz cotidian, cu eficacitate demonstrata clinic, in eliminarea bacteriilor, combaterea placii dentare si improspatarea respiratiei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1499 Lei


Cu peste 100 de ani de traditie in ingrijirea orala si peste 50 de ani de cercetari, Listerine este cea mai cunoscuta marca de apa de gura din lume. Apa de gura Listerine Original, folosita de doua ori pe zi, elimina microbii care produc placa bacteriana, oferind protectie timp de 24 de ore pentru o dantura ingrijita si o respiratie proaspata. Apa de gura Listerine Original are tripla actiune: lupta impotriva placii dentare, ucide microbii si protejeaza.

Adauga opinia ta

Pret 14,99 Lei
Brand LISTERINE
Tip produs APA DE GURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.