Cosul meu

0

Aditiv pentru pete Ace gentile Mediterraneo 1l

AcoMarket va recomanda Ace gentile aditiv pentru pete haine Mediterraneo 1l, indeparteaza petele dificile, igienizeaza si elimina mirosurile neplacute.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1839 Lei


Aditiv pentru pete Ace gentile haine Mediterraneo 1l este un aditiv delicat, ideal pentru rufe colorate sau delicate, igienizeaza si elimina petele in mod gentil. Datorita formulei este bun pentru petele dificile, igienizeaza și elimina mirosurile neplacute, lasand un miros proaspat de flori mediteraniene. In caz de pete foarte dificile pre-tratati cu Ace. Nu utilizati produsu Ace pur pe partile metalice (nasturi, insertii metalice) sau pete de rugina. In masina de spalat varsati produsul direct in cuva masinii peste rufe. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 18,40 Lei
Brand ACE
Tip ALBE SI COLORATE
Forma LICHID
Proprietati ANTIMICROBIAN
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.