Cosul meu

0

Gel wc Bozo 0.75 kg

AcoMarket va recomanda, gelul wc Bozo, un produs ce actioneaza eficient asupra depunerilor de piatra din interiorul vasului de toaleta, indepartand calcarul, rugina si alte pete greu de dizolvat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

724 Lei


Gelul wc Bozo este un produs ce actioneaza eficient asupra depunerilor de piatra din interiorul vasului de toaleta, indepartand calcarul, rugina si alte pete greu de dizolvat. Dezinfecteaza lasand in urma un parfum proaspat si o stralucire luminoasa. Cu Bozo gel wc, curatarea toaletei este usor de realizat datorita formei recipientului care poate fi pozitionat pe marginea interioara a vasului de toaleta. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 7,24 Lei
Brand BOZO
Forma GEL
Parfum FRUCTAT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.