Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant solid Lady Speed Stick Sensitive Aloe 45gr

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant solid Lady Speed Stick Sensitive Aloe, iti ofera maxima protectie 24 de ore, lasand pielea uscata si plina de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

900 Lei


Deodorant antiperspirant solid Lady Speed Stick Sensitive Aloe 45gr este antiperspirant creat pentru a proteja pielea pe durata intregii zile impotriva transpiratiei si mirosului neplacut. A se aplica pe piele curata. Ofera 24 de ore de protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosului neplacut al acesteia. Formula cu extract de aloe, fara alcool, ajuta la catifelarea pielii tale.

Adauga opinia ta

Pret 9,00 Lei
Brand LADY SPEED STICK
Tip produs STICK
Pentru PENTRU EA
Cantitate < 50 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.