0729.300.293
Luni-Vineri: 8-16

Cosul meu

0

Detergent capsule Tide Alpine 12x24.8 gr

AcoMarket va recomanda, detergentul capsulele Tide Alpine, indeparteaza cele mai dificile pete, invaluind hainele in prospetime indelungata.

Disponibilitate: In stoc

1499 Lei
Detergent capsule Tide Alpine 12x24.8 gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergentul capsule Tide Alpine este un detergent sub forma de capsule care datorita formulei sale concentrate ofera o putere mai mare de curatare fata de detergentii obisnuiti, indepartand petele cele mai dificile inca de la prima spalare. Tide capsule Alpine contine agenti speciali de curatare ce patrund in profunzimea tesaturilor, lasand hainele stralucitor de curate si invaluite in prospetime indelungata.

Adauga opinia ta

Pret 14,99 Lei
brand TIDE
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip ALBE
Nr. spalari 10-15
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.