Cosul meu

0

Spuma de ras Intesa Vitacell Sensitive 300 ml

AcoMarket va recomanda, spuma de ras Intesa Vitacell Sensitive, este ajutorul de nadejde al barbatului modern pentru un barbierit eficient.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

900 Lei


Spuma de ras Intesa Vitacell Sensitive este ajutorul de nadejde al barbatului modern pentru un barbierit eficient. Compozitia sa specifica pielii sensibile reduce iritatiile si inrosirea pielii si da o senzatie placuta, de prospetime.

Adauga opinia ta

Pret 9,00 Lei
Brand INTESA
Tip produs SPUMA RAS
Tip ten NORMAL
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.