Cosul meu

0

After shave Malizia Uomo Vetyver 100 ml

AcoMarket va recomanda, lotiunea after shave Malizia Uomo Vetyver, calmeaza pielea impiedicand iritarea acestuia, inchide porii si lasa un parfum energizant de vetyver.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1582 Lei
After shave Malizia Uomo Vetyver 100 ml
Cantitate:


Lotiunea after shave Malizia Uomo Vetyver calmeaza pielea impiedicand iritarea acestuia, inchide porii si lasa un parfum energizant de vetyver. Da o nota de distinctie, fiind in acelasi timp un after shave tonifiant.

Adauga opinia ta

Pret 15,82 Lei
BRAND MALIZIA
Tip produs AFTER SHAVE
Tip ten NORMAL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.