Cosul meu

0

Spray degresant pentru bucatarie Cif 500 ml

AcoMarket va recomanda spray-ul degresant pentru bucatarie Cif 500 ml, datorita formulei super-degresante, indeparteaza grasimea si murdaria dificila dupa o singura aplicare, lasand suprafetele stralucind de curatenie si fara urme.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1219 Lei


Spray degresant pentru bucatarie Cif 500 ml, datorita formulei super-degresante, indeparteaza grasimea si murdaria dificila dupa o singura aplicare, lasand suprafetele stralucind de curatenie si fara urme. Indeparteaza murdaria dificila din bucatarie si dizolva grasimea arsa, redand stralucirea suprafetelor. Nu lasa urme si este ideal pentru indepartarea petelor dificile de grasime, mancarii arse, petelor de ulei, murdariei intarite.

Adauga opinia ta

Pret 12,19 Lei
BRAND CIF
Forma SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.