Cosul meu

0

Detergent de vase Triumf 500 ml

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Triumf, indeparteaza grasimea si mirosurile neplacute, lasand vasele stralucitoare si curate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

575 Lei


Detergentul de vase Triumf indeparteaza grasimea si mirosurile neplacute, lasand vasele stralucitoare si curate.Triumf este un produs delicat cu mainile prin continutul sau de glicerina vegetala care asigura hidratarea. Contine parfum proaspat de lamaie si flori de soc.

Adauga opinia ta

Pret 5,75 Lei
Brand TRIUMF
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum ALTELE
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.