Cosul meu

0

Apa micelara pentru piele sensibila Garnier 125 ml

AcoMarket va recomanda, apa micelara pentru piele sensibila Garnier, este o solutie care curata si indeparteaza machiajul, fiind potrivita pentru toate tipurile de ten.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1370 Lei
Apa micelara pentru piele sensibila Garnier 125 ml
Cantitate:


Apa micelara pentru piele sensibila Garnier este o solutie care curata si indeparteaza machiajul, fiind potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si cel sensibil. Utilizare multipla: curata, indeparteaza machiajul, calmeaza orice zona a fetei: ten, ochi, buze. Este delicata, fara parfum si nu necesita clatire. Testata dermatologic si oftalmologic.

Adauga opinia ta

Pret 13,07 Lei
Brand GARNIER
Tip produs APA MICELARA
Tip ten SENSIBIL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.