Cosul meu

0

Servetele umede pentru ochelari Clin 14 file

AcoMarket va recomanda servetelele umede pentru ochelari Clin 14 file, servetele moi si umede, contin alcool, curata murdaria si urmele de grasime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei
Servetele umede pentru ochelari Clin 14 file is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Servetelele umede pentru ochelari Clin 14 file sunt servetele moi si umede, contin alcool, curata murdaria si urmele de grasime. Sunt ideale pentru curatarea ochelarilor din sticla sau plastic, ochelari de soare, telefoane mobile, oglinzi retrovizoare.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand CLIN
Tip SERVETELE UMEDE
Bucati/set < 25

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.