Cosul meu

0

Detergent de vase Fairy sensitive chamomile & vitamina E 450 ml

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Fairy sensitive chamomile & vitamina E 450 ml, un detergent lichid pentru spalarea vaselor. Eficient impotriva grasimii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei


Detergent de vase Fairy sensitive chamomile & vitamina E 450ml este un detergent lichid pentru spalarea vaselor. Este puternic impotriva grasimii si formeaza o spuma ce dureaza mult. Fairy sensitive chamomile & vitamina E cu formula sa activa si densa, indeparteaza eficient grasimea lasand vasele stralucitor de curate. Datorita continutului de vitamina E, poate fi folosit si de persoanele cu piele sensibila.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand FAIRY
Forma GEL
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum FLORAL
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.