Cosul meu

0

Servetele umede Doctor Wipe’s Neutro cu capac 72 file

AcoMarket va recomanda servetelele umede Doctor Wipe’s Neutro cu capac 72 file, fara alcool, parabeni sau parfum, sunt hidratante, igienice si vor curata pielea micutului dumneavoastra fara a o irita.

550 Lei
Servetele umede Doctor Wipe’s Neutro cu capac 72 file
Cantitate:


Servetelele umede Doctor Wipe’s Neutro cu capac 72 file, sunt special concepute pentru a curata si a intretine pielea bebelusului dumneavoastra, fara a o irita. Nu contin alcool, parabeni sau parfum. Au o textura moale, sunt groase si elastice. Astfel, aceste servetele umede pentru copii protejeaza, hidrateaza si regenereaza pielea bebelusului dumneavoastra. Testate microbiologic si dermatologic. Pachetul este prevazut cu capac pentru o mai buna igiena si pentru un acces mai rapid.

Adauga opinia ta

Pret 5,50 Lei
BRAND DOCTOR WIPE'S
Tip SERVETELE UMEDE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.