Cosul meu

0

Scutece Pampers Active Baby Maxi nr.4 76/set

AcoMarket va recomanda, scutecele Pampers Active Baby Maxi nr.4 76/set, ofera protectie indelungata impotriva umezelii, se ajusteaza pe corp pentru o mai buna fixare, pentru o senzatie de confort si libertate de miscare.

10750 Lei
Scutece Pampers Active Baby Maxi nr.4 76/set
Cantitate:


Scutecele Pampers Active Baby Maxi, au un nou strat absorbant cu textura speciala si un interior ce retine in siguranta umezeala. Prin tehnologia cu Micro Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, acestea ofera protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii. Fixarea elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la formele si miscarile copilului pentru o ajustare perfecta in orice pozitie. Pampers Active Baby sunt realizate din materiale moi ca de bumbac pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil. Produsul nu contine bumbac. Microporii lasa aerul proaspat sa patrunda in scutec si aerul umed din interior sa iasa, pentru ca pielea sa ramana uscata.

Adauga opinia ta

Pret 107,50 Lei
BRAND PAMPERS
Tip SCUTECE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.