Cosul meu

0

Scobitori din lemn cu varf mentolat 300/set Global

AcoMarket va recomanda scobitorile din lemn cu varf mentolat 300/set Global, sunt fabricate din lemn fin de mesteacan, delicat cu gingile dumneavoastra iar varful lor mentolat lasa o aroma fresh dupa folosire.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

400 Lei


Scobitorile din lemn cu varf mentolat 300/set Global sunt ideale pentru curatarea danturii. Sunt fabricate din lemn fin de mesteacan, delicat cu gingile dumneavoastra iar varful lor mentolat lasa o aroma fresh dupa folosire. Sunt ambalate individual in celofan pentru o igiena maxima.

Adauga opinia ta

Pret 4,00 Lei
Brand GLOBAL
Tip SCOBITORI
Bucati/set > 101

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.