Cosul meu

0

Sampon Wash & Go Nettle Extract 400 ml

AcoMarket va recomanda, samponul Wash & Go Nettle Extract 400 ml, un sampon cu formula Volume Plus cu extract de urzica, ce transforma cu usurinta parul cu tendinta de rupere intr-un par frumos si plin de volum.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1100 Lei


Sampon Wash & Go Nettle Extract 400 ml este un sampon cu formula Volume Plus si cu extract de urzica, ce transforma cu usurinta parul cu tendinta de rupere intr-un par frumos si plin de volum.

Adauga opinia ta

Pret 11,00 Lei
Brand WASH & GO
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par SUBTIRE
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma FRUCTAT
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.