Cosul meu

0

Lac fixativ Taft Keratin Extra Stark 3 250ml

AcoMarket va recomanda lac fixativ Taft Keratin Extra Stark 3 250ml, formula speciala cu keratina lichida, creata pentru un look perfect si rezistent.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1050 Lei


Lac fixativ Taft Keratin Extra Stark3 250ml, formula Taft cu keratina lichida identica cu cea a firului de par, fortifica parul si ii confera o fixare de lunga durata, fara a lipi firele de par, protejand si impotriva razelor UV. Pentru un look perfect si rezistent

Adauga opinia ta

Pret 10,50 Lei
Brand TAFT
Tip produs FIXATIV
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.