Cosul meu

0

Sampon Dove Split Ends Rescue 250 ml

AcoMarket va recomanda, sampon Dove Split Ends Rescue 250 ml, special creat pentru a proteja parul de agresiunile zilnice, mentinandu-i echilibrul natural.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

863 Lei


Samponul Dove Split Ends Rescue 250 ml repara in mod vizibil suprafata firului de par din interior cu ajutorul serului Active Sealing continut si il hraneste in profunzime la fiecare spalare. Protejeaza parul normal impotriva agresiunilor zilnice si ii mentine echilibrul natural. Hranire in profunzime, zi dupa zi, pentru un par mai puternic si mai frumos, fara varfuri despicate, ce radiaza de sanatate.

Adauga opinia ta

Pret 8,63 Lei
Brand DOVE
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par USCAT
Cantitate 101 - 250 ml
Aroma CITRICE
Beneficiu HIDRATARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.