Cosul meu

0

Matura din plastic strada 400 cu filet

AcoMarket va recomanda matura din plastic pentru exterior 400 cu filet, un produs util pentru curtea si gradina dumneavoastra.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

983 Lei


Matura din plastic strada 400 cu filet este un produs util pentru curtea si gradina dumneavoastra. Are o lungime de 400 mm, cu peri rigizi si neuniformi, care permit curatarea cat mai amanuntita a superafetelor exterioare. Se ataseaza prin infiletare la toate tipurile si dimensiunile de cozi, care au filet.

Adauga opinia ta

Pret 9,83 Lei
Brand CRI
Tip MATURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.