Cosul meu

0

Lotiune after shave Nivea Original 100 ml

AcoMarket va recomanda, lotiunea after shave Nivea Original, calmeaza pielea iritata dupa barbierit si improspateaza instantaneu pielea.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3000 Lei


Lotiunea after shave Nivea Original calmeaza pielea iritata dupa barbierit si improspateaza instantaneu pielea. Formula sa, imbogatita cu Vitamina E, agenti de hidratare si Aloe Vera confera o senzatie de improspatare si confort si lasa un parfum proaspat si discret.

Adauga opinia ta

Pret 30,00 Lei
Brand NIVEA
Tip produs AFTER SHAVE
Tip ten MIXT
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.