Cosul meu

0

Rezerva lichida Baygon Genius 45 nopti

AcoMarket va recomanda rezerva lichida Baygon Genius 45 nopti, functioneaza cu toate aparatele Baygon electric lichid, oferind protectie timp de 45 nopti impotriva tantarilor si tantarilor tigru.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2000 Lei


Rezerva lichida Baygon Genius 45 nopti functioneaza cu toate aparatele Baygon electric lichid. Ofera protectie timp de 45 nopti, folosit cate 8 ore, chiar si cu fereastra usor deschisa si cu luminile aprinse. Are efect asupra tantarilor si tantarilor tigru. Protejeaza o camera de pana la 20mp, omorand chiar si tantarii ce se ascund dupa draperii. Este un produs avizat de Ministerul Sanatatii. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 20,00 Lei
Brand BAYGON
Tip LICHID

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.