Cosul meu

0

Pila lata pentru calcaie Titania

AcoMarket va recomanda pila lata pentru calcaie Titania, un accesoriu profesional ce se poate utiliza pentru pedichiura.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

830 Lei


Pila lata pentru calcaie Titania este un produs fabricat in Germania, de o calitate superioara. Este un accesoriu profesional destinat utilizarii in pedichiura. Are doua fete, una abraziva si una fina, ce asigura o ingrijire delicata a calcaielor.

Adauga opinia ta

Pret 8,04 Lei
Brand TITANIA
Tip PILA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.