Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant roll-on dama Nivea Fresh Natural 50 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant roll-on dama Nivea Fresh Natural te protejeaza de mirosul neplacut al transpiratiei timp de pana la 48 de ore, fara alcool, coloranti sau conservanti.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1139 Lei


Deodorantul antiperspirant roll-on dama Nivea Fresh Natural te protejeaza de mirosul neplacut al transpiratiei timp de pana la 48 de ore, fara alcool, coloranti sau conservanti. Formula de fabricatie contine extracte oceanice ce confera o senzatie de prospetime ce dureaza o zi intreaga. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 11,39 Lei
Brand NIVEA
Tip produs ROLL-ON
Pentru PENTRU EA
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.