Cosul meu

0

Detergent lichid Perwoll Wool & Silk 33 spalari 2l

AcoMarket va recomanda, detergentul lichid Perwoll Wool & Silk, un detergent special creat pentru protejarea si repararea tesaturilor delicate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2600 Lei


 Detergent lichid Perwoll Wool & Silk, special conceput pentru tesaturi delicate, precum lana, matase sau satin. Perwoll Wool & Silk intareste fibra tesaturilor si ajuta la repararea elasticitatii acestora. Pastreaza culorile vii dupa fiecare spalare, prevenind decolorarea hainelor.

Adauga opinia ta

Pret 26,00 Lei
Brand PERWOLL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip MATASE
Nr. spalari 25-30
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.