0729.300.293
Luni-Vineri: 8-16

Cosul meu

0

Detergent automat Bonux 3 in1 Rose & Garden 6kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat Bonux 3 in 1 Rose & Garden, un detergent ideal pentru aria hoteliera si de restaurant, dar si pentru uz casnic.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

5224 Lei
Detergent automat Bonux 3 in1 Rose & Garden 6kg is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Bonux automat 3 in 1 Rose & Garden pentru rufe este sub forma de pudra, special conceput pentru rufe albe si colorate. Este ideal pentru aria hoteliera si de restaurant, dar si pentru uz casnic.Bonux automat are un miros placut si proaspat, cu formula 3 in 1 indeparteaza excelent petele si ofera prospetime rufelor.

Adauga opinia ta

Pret 52,24 Lei
brand BONUX
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 90-100
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.