Cosul meu

0

Solutie curatare inox Nufar cu pulverizator 350 ml

AcoMarket va recomanda, solutia pentru curatarea inoxului Nufar, este un detergent lichid pentru curatarea obiectelor si suprafetelor din inox.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1219 Lei


Solutia pentru curatarea inoxului Nufar este un detergent lichid pentru curatarea obiectelor si suprafetelor din inox. Nu zgarie si nu este abraziv. Indeparteaza fara probleme murdaria, grasimea si depunerile din piatra si este ideal pentru curatarea suprafetelor din inox, a chiuvetelor, robinetelor, oalelor, tigailor, ceainicelor, tavilor, vazelor din metal si a altor obiecte de uz casnic sau industrial.

Adauga opinia ta

Pret 12,19 Lei
BRAND NUFAR
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata INOX

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.