Cosul meu

0

Periuta de dinti Colgate copii 6+

AcoMarket va recomanda periuta de dinti Colgate copii 6+, un produs cu peri moi ce ofera o senzatie confortabila in timpul periajului, cu maner usor de utilizat de catre copii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei


Periuta de dinti Colgate copii 6+, este un produs proiectat pentru miinile mai mici. Ofera o senzatie confortabila in timpul periajului, pentru a incuraja utilizarea regulata. Periuta de dinti cu peri moi pentru o senzatie confortabila in timpul periajului. Peri soft de inaltimi diferite. Copiii cu varsta sub 4 ani vor folosi periuta de dinti sub supravegherea unui adult.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand COLGATE
Tip produs PERIUTE DINTI CLASICE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.