Cosul meu

0

Scutece chilotel Pampers Active Pants nr.6 14/set

AcoMarket va recomanda, scutecele chilotel Pampers Active Pants nr.6 14/set, ofera protectie indelungata impotriva umezelii, se ajusteaza pe corp pentru o mai buna fixare, pentru o senzatie de confort si libertate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3519 Lei
Scutece chilotel Pampers Active Pants nr.6 14/set
Cantitate:


Pentru ca fiecare dimineata sa fie una fericita, ai acum scutecele chilotel Pampers. Prin tehnologia cu Micro Perle ce absorb si retin pana la de 30 de ori greutatea lor, acestea ofera protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii. Fixarea elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la formele si miscarile bebelusului pentru o ajustare perfecta in orice pozitie. Pampers Active Pants sunt realizate din materiale moi ca de bumbac pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil in scutecul chilotel. Produsul nu contine bumbac. Microporii lasa aerul proaspat sa patrunda in scutec si aerul umed din interior sa iasa, pentru ca pielea bebelusului sa ramana uscata.

Adauga opinia ta

Pret 35,19 Lei
Brand PAMPERS
Tip SCUTECE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.