Cosul meu

0

Pasta de vase Rivex Grapefruit 225 gr


AcoMarket va recomanda pasta de vase Rivex Grapefruit, datorita compozitiei sale concentrate si cremoase, va face sa aveti o vesela stralucitoare fara zgarieturi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

483 Lei


Pasta de vase Rivex Grapefruit, datorita compozitiei sale concentrate si cremoase, va face sa aveti o vesela stralucitoare fara zgarieturi. Rivex pasta poate fi folosita in siguranta si pe alte tipuri de suprafete lavabile din bucatarie cum ar fi chiuveta, aragazul, ceramica, fiind necesara o cantitate foarte mica de pasta pentru indepartarea completa a grasimilor chiar si in apa rece.

Adauga opinia ta

Pret 4,83 Lei
Brand AXION
Forma SOLID
Cantitate 200 - 500 gr
Parfum CITRICE
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.