Cosul meu

0

Pachet Naturalis-gel de dus + sampon + sare de baie + gel masaj

Pachet Naturalis-gel de dus + sampon + sare de baie + gel masaj este creat special pentru o ingrijire delicata cu produse naturale.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4946 Lei


Pachet Naturalis-gel de dus+sampon+sare de baie+gel masaj contine un gel de dus cu aroma de cocos ,adecvat pentru o epiderma uscata si sensibila . Samponul contine extracte naturale care confera parului bogatie si ii mareste volumul de la radacini pina la varfuri. Sarea de baie , catifeleaza si regenereaza perfect . Relaxeaza muschii , calmeaza durerile si starile de disconfort .

Adauga opinia ta

Pret 49,46 Lei

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.