Cosul meu

0

Crema solida pentru pantofi neagra Sitil 60 ml

AcoMarket va recomanda, crema solida pentru pantofi neagra Sitil 60 ml este o crema de incaltaminte, cu stralucire de la sine, prin care nu trece apa.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

231 Lei
Crema solida pentru pantofi neagra Sitil 60 ml
Cantitate:


Sitil crema solida pentru pantofi neagra ingrijeste si improspateaza pielea pantofilor. Este un produs ce contine ceara naturala care hraneste, protejeaza si confera stralucire incaltamintei

Adauga opinia ta

Pret 2,31 Lei
Brand SITIL
Tip CREMA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.