Cosul meu

0

Odorizant auto Areon Leather Collection Gold Star

AcoMarket va recomanda Areon Leather Collection Gold Star, un odorizant de Lux granulat ambalat intr-un saculet de piele , neutralizeaza mirosurile neplacute din masina si reimprospateaza aerul.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

8764 Lei


Areon Leather Collection Gold Star neutralizeaza mirosurile neplacute din masina si reimprospateaza aerul. Areon Gold Star este un odorizant de Lux ,ce contine granule intr-un saculet de piele naturala, ce emana un parfum de calitate superioara intens si de lunga durata. Este practic si usor de folosit. Se agata in masina, sa atarne liber, fara a acoperi privirea conducatorului.

Adauga opinia ta

Pret 87,64 Lei
BRAND AREON
Tip produs ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.