Cosul meu

0

Balsam rufe Liabel Orchidea e Mirtilli 25 spalari 750 ml

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Liabel  Orchidea e Mirtilli, parfumeaza, face hainele catifelate si usor de calcat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

863 Lei


Liabel balsam de rufe Orchidea e Mirtilli este un produs cu formula imbogatita cu microcapsule de parfum, ce elibereaza treptat un miros placut si persistent, pentru a da prospetime rufelor timp indelungat. Previne deformarea, decolorarea si scamosarea hainelor, in acelasi timp usurand calcarea lor.

Adauga opinia ta

Pret 8,63 Lei
Brand LIABEL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.