Cosul meu

0

Detergent pardoseli concentrat Sano Floor Fresh Relaxing Spa 2L

AcoMarket va recomanda detergentul pentru pardoseli concentrat Sano Floor Fresh Relaxing Spa 2l curata, lustruieste, protejeaza toate tipurile de pardoseli, ceramica, granit, marmura, piatra, portelan, lasand incaperile curate si intens parfumate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2069 Lei


Detergent pardoseli concentrat Sano Floor Fresh Relaxing Spa 2L curata, lustruieste, protejeaza toate tipurile de pardoseli, ceramica, granit, marmura, piatra, portelan, lasand incaperile curate si intens parfumate. Gama Floor Fresh Home se distinge printr-o particularitate unica: este imbogatit cu parfumuri unice, cu efect indelungat de improspatare a aerului. Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, granit, portelan, marmura etc. Actiune 4-in-1: curata, lustruieste, protejeaza si parfumeaza puternic.

Adauga opinia ta

Pret 20,69 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 1.1L - 2L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.