Cosul meu

0

Lapte nutritiv vitaminizant Doina Clasic 200 ml

AcoMarket va recomanda, laptele nutritiv vitaminizant Doina Clasic, cu vitaminele A si F se utilizeaza pentru demachiere, hidratare a tenului si poate de asemenea sa fie folosit si pentru hidratarea pielii sensibile a copiilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1100 Lei


Laptele nutritiv vitaminizant Doina Clasic cu vitaminele A si F este o emulsie ce curata, hidrateaza si vitaminizeaza toate tipurile de ten, dar care poate fi folosita si pentru corp. Datorita formulei sale, in afara de demachiere si hidratare a tenului, laptele Doina Clasic are utilizari multiple, cum ar fi hidratarea pielii uscate, intretinerea corporala si nu in ultimul rand hidratarea pielii sensibile a copiilor.

Adauga opinia ta

Pret 11,00 Lei
Brand FARMEC
Tip ten MIXT
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate 101 - 250 ml
Tip produs LAPTE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.