Cosul meu

0

Insecticid Raid spray anti-molii Orange 400ml

AcoMarket va recomanda insecticidul Raid spray anti-molii 400ml, are o actiune imediata si de lunga durata impotriva moliilor cu parfum de portocale.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1339 Lei
Insecticid Raid spray anti-molii Orange 400ml
Cantitate:


Insecticid Raid spray anti-molii 400ml are o actiune imediata si de lunga durata impotriva moliilor. Beneficiul spray-ului Raid este parfumul placut si curat de portocale, emanat la pulverizare. Eficient impotriva moliilor. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 13,39 Lei
BRAND RAID
Tip SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.