Cosul meu

0

Balsam rufe Teo bebe cu levantica 1l

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Teo bebe cu levantica 1l, alegerea perfecta pentru haine moi, catifelate si parfumate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

753 Lei


Teo bebe este un balsam de rufe concentrat, care asigura atingerea moale si catifelata a hainelor cu care intra in contact bebelusul si confortul de care are nevoie pielea lor delicate. Contine extract de lavanda cu efect de calmare si catifelare. Este dedicat ingrijirii hainelor pentru bebelusi si persoanelor cu pielea sensibila. Adaugati la ultima clatire.

Adauga opinia ta

Pret 7,53 Lei
BRAND TEO
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum LEVANTICA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.