Cosul meu

0

Hartie igienica Milde Relax Purple 3 straturi 8/set

AcoMarket va recomanda hartia igienica Milde Relax Purple 3 straturi 8/set, produsa 100% din celuloza, exact asa cum ar trebui sa fie hartia igienica perfecta, delicata si parfumata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1380 Lei


Hartia igienica Milde Relax Purple 3 straturi 8/set este produsa 100% din celuloza, exact asa cum ar trebui sa fie hartia igienica perfecta. Hartia Milde poseda un parfum unic. Parfumurile delicate si de durata transforma hartia Milde intr-un accesoriu rafinat pentru casa. Noua hartie Milde este cea mai delicata de pana acum. Deoarece este creata cu o tehnologie unica, cu un strat mijlociu mai gros si doua straturi exterioare delicate, este mai groasa, absoarbe mai mult si dureaza mai mult timp. Parfumul floral intens de magnolie, note floral-fructate si tonuri lemnoase in combinatie cu delicatetea perfecta, Hartia igienica Milde Relax Purple 3 straturi 8/set te asteapta cu o adevarata terapie de relaxare a simturilor.

Adauga opinia ta

Pret 13,80 Lei
Brand MILDE
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 3
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.