Cosul meu

0

Grau pentru soareci Vebitox 100gr

AcoMarket va recomanda graul pentru soareci Vebitox 100gr, un produs potrivit pentru combaterea rozatoarelor si a daunatorilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

250 Lei
Grau pentru soareci Vebitox 100gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Graul pentru soareci Vebitox 100gr este potrivit pentru a fi utilizat in interiorul locuintelor, pivnite, garaje, camari si in gradini sau alte zone in aer liber. Momeala rodenticida trebuie introdusa intr-un recipient corespunzator, protejata impotriva agentilor atmosferici, a inghitirii de catre speciile nevizate si a raspandirii în mediul inconjurator. Observati zona de infestare si amplasati recipientele cu momeala in cuiburi, pe traseele de circulatie ale rozatoarelor si in locurile frecventate de acestea. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 2,50 Lei
Brand VEBITOX
Tip GRAU

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.