Cosul meu

0

Gel de dus Giulia vanilie cu pompita 400 ml

AcoMarket va recomanda, gelul de dus Giulia, cu vanilie si pompita este o crema emollienta curata usor si delicat pielea sensibila.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

645 Lei


Gelul de dus Giulia este o crema emollienta curata usor si delicat pielea sensibila. Imbogatit cu substante vegetale naturale. Aceasta crema de dus hidrateaza epiderma, ii reda naturaletea, o protejeaza si o catifeleaza. Are un pH neutru si un parfum floral discret.

Adauga opinia ta

Pret 6,45 Lei
Brand GIULIA
Tip produs GEL DE DUS
Pentru ADULTI
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.