Cosul meu

0

Gel de dus Dermomed 500 ml

AcoMarket va recomanda, gelul de dus Dermomed prin formula sa hidratanta curata si catifeleaza pielea pastrandu-i pH-ul natural si o invaluie cu un parfum discret.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

878 Lei


Gelul de dus Dermomed curata si in acelasi timp lasa un miros proaspat dupa utilizare. Formula hidratanta catifeleaza pielea pastrandu-i pH-ul natural iar parfumul sau discret te va surprinde intr-un mod placut. Nu contine parabeni. Testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 8,79 Lei
Brand DERMOMED
Tip produs GEL DE DUS
Pentru ADULTI
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.